Nyhedsbrev, uge 1, 2022 – Ny forkvinde og godt nytår!


Kære medlemmer og interesserede!

En hilsen fra OOCs nye forkvinde pr. 20/12-2021, Mathilde Grafström

(Se referat fra OOCs ekstraordinære generalforsamling her)

Kære alle

Jeg vil gerne sige tusind tak for tilliden fra medlemmerne for det tildelte formandsskab. Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til rollen! Ingen kan leve op til Sørens store viden og engagement, men jeg har som kvinde måske andre ting at byde ind med og Søren er jo stadig ligeså aktiv i OOC som før.

Hvis nogen derude forresten undrer sig over at Søren går af som formand, så vil jeg til det gerne sige, at det kun er godt, fordi han nu kan fokusere sine kræfter 100% på at vinde retssagerne mod Statsministeren samt at bruge energien på videnskaben, i den vigtige rolle som leder af OOCs videnskabelige komité. Søren er også stadig formand for DFF, så jo mindre administrative opgaver han har, jo mere kan vi udnytte hans gode arbejde for verden.

Mit nytårsønske for 2022 er mere miljøbevidsthed og mere ærlighed

Jeg ønsker at nye år bringer mere oplysning med sig, så vi forhåbentlig snart kan få stoppet denne falske pandemi og corona tyranniet. Dertil har vi DFF som fungerer som OOCs store talerør. Vi fortsætter med at producere, og husk at sig til hvis du vil være med som frivillig!

Der sker de frygteligste ting i verden pga. den falske pandemi, som fx at mange børn dør af sult og især i slumområderne i Indien, fordi de ikke længere kan få mad pga. meningsløse corona lockdowns. Alle steder i verden falder folk om af hjertestop som følge af C-19 vaxxiner og selvmordsraten stiger hos de unge, osv osv.

Corona tragedier er der nok af. Men værre er det måske, at imens verden fokuserer på coronasituationen, får vi ikke løst hvordan vi kan redde vores smukke planet fra at gå under. Skove fældes – regnskovene forsvinder, men også i vores naboland Sverige, ødelægges der store naturområder. Se evt. www.hallbartsverige.se

Tusindvis af dyrearter forsvinder – og eksperter mener, at hvis vi fortsætter med at fjerne den vilde natur, så forsvinder insekterne inden for 100 år eller mindre og uden insekter, kan vi altså ikke overleve på planeten!

Men vi kan alle bidrage til at redde vores planet ligenu og her, ved at være mere bevidste om vores egen adfærd og gøre hvad vi selv kan for at stoppe ødelæggelsen. Fx kan vi stoppe med at købe nyproducerede varer, og købe brugt i stedet. Vi kan forhindre madspild – måske endda begynde at “skralde” hvis vi er så modige. Vi kan spise mindre kød  – for vidste du fx at ca. 80% af de danske landbrugsmarker kun er til dyrefoder? Spis mindre kød, smid mindre ud og få naturen tilbage, det er simpel logik.

Vi må også alle finde modet til at sige STOP til at følge corona løgnene, træde ind i rollen som forbilleder for dem der endnu ikke er vågnet op til den grimme sandhed om corona løgnene. Vi behøver kun 10% for at vende plandemien og lukke tyranniet ned. Men jeg tror ikke på at vi opnår ikke en befrielse fra løgnetyranniet gennem negativ adfærd, kun sandhed, kærlighed – eller fornuft og hjerte som vi siger i DFF, kan hjælpe.

Godt nytår. 

KH
Mathilde Grafström,
Forkvinde for OOC”

PS. Vores elskede DFF Kube er ødelagt og vi vil gerne reparere den. Har du lyst til at hjælpe os ved at donere til vores landsindsamling, ville det være skønt. Tusind tak!

Se nyheden om ødelæggelserne her: https://www.danmarksfriefjernsyn.dk/2021/12/29/total-odelaeggelse-af-dff-kuben-i-indre-kobenhavn/

Donation til DFFs landsindsamling:

Kontooverførsel (Danske Bank): Reg 9570 No. 13196710  Mobilepay:  434193

Husk at notere dit navn i kommentarfeltet + formålet med donation. Daily Show:
Søren er LIVE igen, han har været syg i en periode, men nu er han tilbage. Så husk at følg ham alle hverdage kl. 9.00 – og ugens nyheder oplæses hver lørdag kl 11.00 af undertegnede.

Tak og godt nytår!

KH
Mathilde Grafström
Støt OOCs landsindsamling, til fordel for OOCs generelle arbejde, ved at donere til: Mobile Pay 858420 eller Kontonummer: 9570 13017522