OOC nyhedsbrev. Uge 46. Hjælp med at skabe et vaccineheling center på Axeltorv d. 27+28/11

OOC vil skabe endnu mere opmærksomhed om den falske pandemi i Københavns bybillede:

OOC har fra starten troet på meningen med at udstille sandheden om corona på offentlige torve i København. For man møder generelt ikke andre budskaber på gaden om corona, end skilte om påbud, test, afstand, masker, coronapas, vi hensyn, vis samfundssind, pas på hinanden, osv osv. Alt sammen styreværktøjer, det ved vi jo godt.

Derfor byggede vi først Frihedens Fakkel, der fortalte om de mange løgne, og idag er udstillingen doneret til Steno Museet, efter den døde af hærværk på Nytorv. Den levede i byen i et helt år og har påvirket hundredetusind af mennesker.

DFF Kuben, som fødtes derefter i denne sommer, startede med at være et LIVE TV studie med corona konferencer og andre tv programmer. Idag er Kuben et mødested for covidkritikere, info center og biograf.
Kuben på Halmtorvet
Alternativ behandling til vaccineskadede

Tiden er kommet til at udvikle videre Kuben igen, og næste skridt er opbygningen af et sted hvor man kan  komme og tale med behandlere og få hjælp til sin vaccineskade. Vi ser også et behov for juridisk vejledning og omkring at søge erstatning for skader som følge af ‘vaccinen’, hvilket vi også allerede nu er ved at arbejde på at få indførst i Kuben.

Byggeprojektet:

For at disse vidunderlige projekter skal kunne ske, har vi brug for jeres hjælp. Først skal den bygges, og det er en temmelig overskuelig opgave der kan overstås på to dage, hvis blot der er 8-10 personer der vil hjælpe til. Så meld dig med det samme og kom og giv en hånd:

Vi mødes i Kuben på Halmtorvet d. 27 november kl 9:00. og på Axeltorv d. 28 kl 9:00

Husk en opladt skruemaskine, og spørg gerne et par venner om at komme med.

Alternative behandlere søges:

Det næste vi skal finde, er alternative behandlere, der vil være med til at hjælpe de vaccineskadede. Så kan du noget med heling, så skriv til info@ooc.one eller ring til Søren på 20666766 eller Mathilde på 53631981.

Er du jurist, gerne studerende eller andet, og vil du være frivillig vejleder, så kontakt os ligeså 🙂

Ugens anbefalede Daily Show:

Se ugens anbefaling af den mest relevante episode af The Daily Show, hvor Søren taler om den falske pandemi men også om de næste spændende planer for Kuben, herunder om skabelsen af et reelt mindested for vaccinedøde på Axeltorv i København.

https://rumble.com/vp8vo5-the-daily-show-episode-67-om-hvad-vi-kan-gre-ved-vaccineskader.html

Vigtig DFF nyhed, del den alle vegne! Se denne absolut vigtige og meget smukke tale fra Dr. Julie Ponesse der er professor i etik, på youtube her. 

https://www.youtube.com/watch?v=x_wTYyjUkqo
  Se også alle de seneste nyheder fra DFF her
Vi glæder os til at se jer næste lørdag til den store byggedag!

PS. Husk at følg med i nyhederne på Telegram: https://t.me/danmarksfriefjernsyn


De bedste hilsner
OOCs bestyrelse,
Søren, Markus og Mathilde + vores lille kerne af frivillige i OOC og DFF