Om vaccineskader og flytningen af DFF Kuben/Borgerkritisk ServicecenterKære alle Velkommen til ugens nyhedsbrev! Flytning af Kuben!

Den 27-28 november flytter vi KUBEN til Axeltorv. Vi mødes til nedtagningen på Halmtorvet kl 9:00 og arbejder frem til kl. 18:00. Søndag mødes vi igen på Axeltorv kl 9:00 og bliver ved så længe vi orker.

Kom og hjælp os, vi har brug for mange hænder til den store flytning! Og tage din opladede skruemaskine med.

Skriv evt. til Mathilde på 53631981 at du kommer. 

Vi glæder os til at se dig!

OOCs vaccineskadesager OOC har for to uger siden udsendt en meddelelse om, at OOC opfordrer vaccineskadede til at henvende sig til OOC så hurtigt som muligt, så vi kan få skudt vaccineretssagen mod sundhedsministeren. Det gælder stadig! Så kender du nogen, der har en vaccineskade, så del nyheden om at OOC tilbyder at tage deres sag. Bed dem skrive en mail til: info@ooc.one. The Daily Show:

Se også ugens anbefalede episode fra Søren, der netop handler om vaccineskader her:
The Daily Show, Episode 65: Om kuren mod vaccineskader

Resumé af udsendelsen: Den mRNA virus der gives som vaccine til mennesker er meget skadelig, og ikke videnskabelig testet. mRNA er et stof der får cellerne til at producere et protein, der er giftigt og med alvorlige bivirkninger. og mange mennesker har fået alvorlige skader. Kroppen vil angribe de fremmede monokler, der så bliver slået ihjel af vort immun system.  Det er helt normalt, hvis noget fremmed er kommet ind i kroppen, kan der ske skader i kroppen, som lammelser, hjerneskader mm. Forgiftning fra vaccinen trænger via blod ind i væv og celler og kan give blodpropper. Hvis man er sund og frisk kommer man hurtig over disse problemer. Men kronisk syge, der har problemer i forvejen med helbredet, kan danne proteinkager der fører til blodpropper, nedsætter funktioner i kroppen, og små blodpropper kan påvirke nerveceller der derfter kan miste deres funktioner. Vi har allerede haft vaccineskader tæt på OOC, da Bjørn Elmquist, som var advokat for OOC, efter hans vaccination, ikke mere kunne fungere som advokat. Derfor har vi måttet skifte… Men husk på, at det er muligt at genoptræning og hele en vaccineskade. Her skal der arbejdes meget med viljen for at hjernen kan finde en ny vej. Se mere i episoden om hvordan.

Nyt fra DFF
Vi sender hver lørdag de seneste nyheder kl 11. Mathilde gør sit bedste for at læse nyheder op og du kan se en klippet udgave af den første udsendelse af “De Frie Nyheder” her: https://www.danmarksfriefjernsyn.dk/2021/11/04/de-frie-nyheder-30-oktober-2021/ Se også de seneste overskrifter fra DFF, som bringer de nyheder som ingen mainstream medier tør fortælle.  Her er de 3 mest læste DFF nyheder fra denne uge. Husk at del dem med alle du kender. Helst på mail men også på de sociale medier.

Ny vaccine app gør alle i Australien til slaver
Nye Borgerlige-spidskandidater kritiserer åbent coronapolitik: Vi fyldes med løgn om corona og vaccinen!
Forsker fra Pfizer afslører: Der slækkes på patientsikkerhed og dataintegriteten i forbindelse med vaxxineforsøg  

Med ønsket om en god dag!  

Bedste hilsen   OOCs bestyrelse, Søren, Markus og MathildeStøt OOCs landsindsamling, til fordel for OOCs generelle arbejde, ved at donere til:
Mobile Pay 858420 eller Kontonummer: 9570 13017522