OOC nyhedsbrev, uge 42: Med livsglæde vil vi vinde kampen.
Kære OOC´s medlemmer.

Velkommen til nyhedsbrevet fra OOC uge 42.
D. 23-10-2021

DFF anbefaler: Livskvalitet er det vigtigste emne, der findes. Sådan lyder beskrivelsen af The Daily Show med Søren, der denne gang handler om hvordan livskvaliteten er afgørende for at vi kan slås og vinde over corona tyranniet.


Klik her for at se episoden:
The Daily Show, Episode 45: Om livskvalitet
  “Covidkritisk Borgerservice”

Husk at “Covidkritisk Borgerservice” i DFF kuben holder åbent hver tirsdag og torsdag på Halmtorvet. Vi har tændt for terassevarmeren, og sat en ny flot storskærm op, så DFFs videoer kan vises frem på offentlig gade. Lyden fra videoerne der brager ud til folket tiltrækker en del blikke, men mange er bange for at komme hen til os. Derfor kan vi godt bruge flere søde frivillige der har lyst til at tage imod de nysgerrige – vi er allerede et godt lille hold der gør hvad de kan, men jo flere vi er, jo større forskel gør vi.

Så kom forbi på tirsdag eller torsdag til en kop te og en snak.

Ps. Vi har også stadig masser af gratis corona stickers!

 

Nyt fra Danmarks Frie Fjernsyn:
Vi er i en tid med varslinger om vacciner til børn, nye “farlige mutationer” og tvangsvacciner. Skal vi snart have samme “ingen stik – ingen arbejde” tilstande som i mange af verdens lande? Det tyder på det, men husk nu at snak om alt dette med alle I kender. Vi kan ALLE være med til at gøre en forskel ved at tale sandhed.

Se disse to nyheder fra DFF:


https://www.danmarksfriefjernsyn.dk/2021/10/21/politiker-opfordrer-nu-til-ingen-vaccine-intet-job-i-roskilde-kommunes-sundhedssektor/


https://www.danmarksfriefjernsyn.dk/2021/10/22/vaccinehysteri-pa-verdensplan-her-er-alle-de-lande-der-har-indfort-et-no-jab-no-job-vaccine-mandat/

Ugens tegneserier:Tegninger: https://jermwarfare.com/cartoons

Op med hagen og klø på med at kæmpe imod derude og god weekend!

Bedste hilsen

OOCs bestyrelse og alle de frivillige i Kuben
Støt OOCs landsindsamling, til fordel for OOCs generelle arbejde, ved at donere til: Mobile Pay 858420 eller Kontonummer: 9570 13017522