OOC nyhedsbrev, uge 41: Om vaccineskader og hvad kan vi gøre.

Kære OOC´s medlemmer og interesserede!

14/10 2021

Velkommen til nyhedsbrevet uge 41, hvor vi vil dele lidt af hvad der er sket den seneste uge.

Husker du at følge med i The Daily Show?OOC anbefaler i denne uge episode 43 “Om at tage ved lære fra vaccineskader”.

Link: https://www.danmarksfriefjernsyn.dk/2021/10/14/the-daily-show-episode-43-om-at-tage-ved-laere-fra-vaccineskader/

Nu tænker du måske: “Jamen jeg er ikke vaccineret, så hvad skal jeg bruge dette til?” – Jo måske kender du nogen med vaccineskader allerede nu, og hvis du ikke gør, så gør du det nok indenfor nærmeste fremtid.

De uvaccinerede ender med at skille sig ud som de stærke og raske i samfundet, og med det overskud det giver at være sund og rask, kan vi vise kærlige og omsorg overfor dem er svage og syge. Og med en dyb forståelse af hvordan de syge kan hele igen, kan vi muligvis være med til at redde liv.

Husk at dele udsendelsen med dine venner og familie på mail.

Nyt fra Danmarks Frie Fjernsyn:
DFF udgiver løbende udsendelser som er blevet produceret i løbet af året, se fx “I Samtale. Episode 18. Med Krisepsykolog Ulla Rung Weeke” her: https://www.danmarksfriefjernsyn.dk/2021/10/09/i-samtale-episode-18-med-krisepsykolog-ulla-rung-weeke/De Frie Nyheder på DFF: “De Frie Nyheder” var til stede til den store “Nok er Nok” demonstration i København i lørdags, d. 9/10-2021. De fremmødte taltes til ca. 1500-2000 og der var både unge mennesker, børnefamilier og almindelige danskere i demonstrationen. Alt forløb fredeligt. Der er intet i medierne om demonstrationen, så del denne video med alle du kender, helst på mail, så danskerne er klar over at der findes mange derude, som er imod dette COVID tyrrani: https://rumble.com/vnoogb-demonstration-i-kbenhavn-lrdag-d.-910-2021-tusindvis-viser-modstand.html
Sticker kampagne:
Vi har stadig 10.000 stickers tilbage, så vil du have nogle af dem, så skriv en mail eller sms til Mathilde på 53631981 eller matgrafstrom@gmail.com. Vi sender dem gerne – betal gerne portoen, hvis du har lyst. Bor du i København, så kig kan du nemt mødes med Mathilde og få en bunke stickers udleveret.

 

“Covidkritisk Borgerservice”
Vi holder stadig på varmen i Kuben på Halmtorvet og hvis du kigger forbi gir’ vi en kop kaffe og en pose økologiske æbler fra Sørens planteskole i Blekinge. Vi informerer de besøgende hver tirsdag og torsdag kl. 10-17 og hvis du vil være med til dette vigtige oplysningsarbejde, så kom og besøg os.

Vi slutter af med en fin tegning fra Jerm Warfare.com:Med ønsket om en god uge 41 og god efterårsferie!

Bedste hilsenOOCs bestyrelse og alle de frivillige i DFF Kuben! Støt OOCs landsindsamling, til fordel for OOCs generelle arbejde, ved at donere til: Mobile Pay 858420 eller Kontonummer: 9570 13017522