Nyt fra OOC og DFF – velkommen ind i biologiens forunderlige verden!

OOC nyhedsbrev, uge 40:
Velkommen ind i biologiens verden!


Kære OOC´s medlemmer.

Nyt fra DFF kuben på Halmtorvet, oktober 2021

“Covidkritisk Borgerservice”

Som i nok ved har OOC startet initiativet “Covidkritisk Borgerservice” i DFF kuben, hver tirsdag og torsdag på Halmtorvet. Det går fint – vi holder stadig på varmen og også hjerterummet, i vores hyggelige udstilling midt mellem Kødbyen og Station 1. Vi tiltrækker nye frivillige hver uge og har dermed skabt et rum for folk, der har brug for at møde andre der er covidkritiske. Vi har også en lille kunstudstilling, med Jacob Bang Simonsens frække corona akvareller, der pryder rummet.

Men vi vil gerne stadig opfordre mange flere til at komme ind og give os en hånd med at dele flyers ud til de hjernevaskede forbipasserende, for de kommer altså sjældent hen til os og taler om corona. Hvorfor skulle de også gøre det? Alt er jo ved det “normale” igen, eller er det? I australien skal man nu være vaccineret for at arbejde og i USA har man for nyligt godkendt vaccinerne til børn.

Der må stadig kæmpes, og vi har travlt!

Det bedste vi kan gøre er at TALE. Tal med alle om løgnene, del troværdig information alle steder og kæmp alt du kan. Alle kender nogle som er i tvivl, og det største vi kan gøre ligenu er at støtte dem og tippe dem over på sandhedens side.

 

The Daily Show

Søren fortsætter ufortrødent sit daglige “The Daily Show”. Han har meget på hjertet og han fortsætter med at sende LIVE, så længe der er viden i ham der må deles med verden.

Vi vil hver uge sende jer kære medlemmer, et specielt udvalgt afsnit til jer og i denne uge handler det om biologi. Vi kan alle blive klogere på hvordan immunforsvaret virker, så vi kan dele informationen med vores venner og familie som måske er misinformeret af sundhedsmyndighederne og måske bekymrede. Alt sammen for at stoppe vaccinationerne af vores kære og afhjælpe angsten for at dø af corona, som er totalt unødvendig og desværre er et magtfuldt værktøj til at styre verdensbefolkningen.

Vi anbefaler episode 41: En rejse ind i biologiens verden 

Link: https://rumble.com/vndsq3-episode-41-en-rejse-ind-i-biologiens-verden.html


Velkommen til et halvtimes udfordrende kursus i biologisk information og god fornøjelse med at holde tungen lige i munden i denne episode af The Daily Show.

 

Nyt fra Danmarks Frie Fjernsyn:
DFF er stadig i en tid med omvæltninger og nytænkning af TV stationen og alle gode idéer til udvikling er velkomne. Men hvad der er endnu bedre end gode idéer, (for dem har vi allerede mange af) er HANDLING! Vi søger derfor flere frivillige hænder til produktion, lederskab, researchere, runnere, teknikere, fotografer, journalister, hjemmeside eksperter, grafikere mm…. Så vil du være med, kontakt Mathilde med det samme på matgrafstrom@gmail.com og skriv “Frivillig i DFF” i emnefeltet.

Tjek også lige den første kommentar på DFF: www.danmarksfriefjernsyn.dk/2021/10/01/foj-dig-jeg-har-roget-min-sidste-lakridspibe/
Har du en kommentar, send den til os!

Sticker kampagne:
Vi har fået 20.000 nye stickers hjem, så vil du hjælpe med at dele budskabet ved at sprede dem overalt i Danmark, skal du skrive en mail eller sms til Mathilde på 53631981 eller matgrafstrom@gmail.com. Vi sender dem gerne – betal gerne portoen, hvis du har lyst. Bor du i København, så kig kan du nemt mødes med Mathilde og få en bunke stickers udleveret.


 
Med ønsket om en god dag!

Bedste hilsen

OOCs bestyrelse,
Søren, Markus og Mathilde