Nyhedsbrev d. 29 august: DFFs store 3. Corona konference holdes i dag på www.danmarksfriefjernsyn.dk kl. 12-18

Kære venner og OOC medlemmer!

DFFs store 3. Corona konference holdes i dag på www.danmarksfriefjernsyn.dk kl. 12-18
 
 – Download kursusbogen “Corona løgnen” her:

https://usercontent.one/wp/www.danmarksfriefjernsyn.dk/wp-content/uploads/2021/08/Corona-unmasked-Word-fra-Jannie-aug-27-2021.pdf
 
Kære venner og OOC medlemmer!
 
Dette er 2 dagen på DFFs store 3. Corona konference der, hvis vejret tillader det, holdes på Halmtorvet i København i DFFs nye TV-station. Der tages udgangspunkt i Herman von Berings fantastiske bog ”Corona Løgnen” som du kan finde på dansk på linket ovenfor. Hvis du bruger linket vil jeg bede dig om samtidig at købe bogen på tysk og betale de 19,90 Euro den koster, til forlaget.
 
I er velkommen til at dele linket, sammen med opfordringen til at betale.
Vi sender på www.danmarksfriefjernsyn.dk fra kl. 12 – til omkring kl. 18 i dag, hvor bogen gennemgås systematisk. Det er klogt at have den parat, så I kan følge med i argumentationen og dokumentationen, som er omfattende.

 
Husk at godt kendskab til kilderne er forudsætningen for at vinde diskussioner om corona.
 
Held og lykke og på gensyn på DFF kl. 12
 
Endnu engang tak for al jeres vigtige opbakning og støtte, også økonomisk til OOC. Denne og næste corona konference ville OOC også gerne sponsere, hvis der kommer penge nok ind til det. Så hvis du vil, er du meget velkommen til at støtte vores landsindsamling. 

Med bedste hilsen,
Søren Ventegodt

PS: Se udsendelsen om en uge på DFFs hjemmeside, hvis I ikke når det i dag.