Nyhedsbrev d. 29 august: “Covidkritisk Borgerservice” åbner nu i DFF Kuben, alle tirsdage og torsdage – vil du være med?

// DFF 2021

Kære OOC medlemmer og venner

Et nyt initiativ er født: “Covidkritisk Borgerservice” åbner i DFF Kuben og holder åbent fast tirsdag og torsdag fra kl.10-17.på Halmtorvet i København. Kuben står der i to måneder frem og vi har ansøgt om 3 måneders forlængelse.

Formålet med “Covidkritisk Borgercenter” i DFF Kuben er, at tilbyde en sted med hjerte, hvor covidkritiske borgere kan møde hinanden. Det kan være hårdt at være vågen hvis man står alene og vi må stå sammen for at kunne vinde denne kamp mod corona tyranniet. 

Vi er der også for at debattere med fortalere af corona restriktionerne, og vi afviser ingen der er åbne for debat.

Vi har brug for flere til at bemande stedet!
Vil du være frivillig i  “Covidkritisk Borgerservice” så indebærer det blot at du har lidt interesse for mennesker, har lyst til at tage venlige snakke med folk, give dem en flyer og eventuelt give en praktisk hånd med når vi holder vores lille biograf kørende.

Kig forbi når vi holder åbent på torsdag kl. 10-17 og hør mere, eller dagen før på onsdag hvor vi forbereder åbningen (mellem kl. 13-17)

Vi glæder os meget til at høre fra dig som vil hjælpe til, skriv endelig til os på denne mail eller kom forbi på onsdag eller torsdag i denne uge. Du kan også skrive eller ringe til Mathilde på 53631981.

Kærlige efterårshilsner

Rita Pommer & Mathilde Grafström
I går byggede to frivillige et nyt flot tag på Kuben, så vi kan modstå efteråret sammen i tørvejr.