Ny bog: “The Corona Lie” – Støt forfatteren ved at købe bogen, men her er den i PDF version

Denne bog undersøger Corona-fænomenet i sin helhed og afslører masser af modsætninger. Et væld af oplysninger underbygget med hundredvis af kilder rejser tvivl om virussen, sygdommen og restriktionerne. Den politiske baggrund, der er ansvarlig for den økonomiske katastrofe corona forsager, afsløres. Bogen besvarer vigtige spørgsmål som: 

Kan PCR-testen påvise infektioner overhovedet? 

Hvorfor viser statistikken alt for høje smittetal? 

Hvor farlig er virussen virkelig? 

Hvad døde de såkaldte “corona” -døde af? 

Hvad er problemerne med at bære masker? 

Hvorfor kan nedlukninger og afstandsregler ikke stoppe virussen? 

Hvorfor er de nye vaccinationer farlige? 

Hvem planlagde og drager fordel af den globale krise? 

Hvad er målet? 

Hvad sker der med ytringsfriheden og demokratiet? 

Hvorfor afskaffes de grundlæggende rettigheder? 

Bogen afslører den hemmelige dagsorden bag corona krisen. Ud fra tusinder af dokumenter har forfatteren undersøgt de beviser, der er skjult af medierne. Den præsenterer fakta på en måde, der er let at forstå for alle. På trods af videnskabelige forklaringer er bogen let at læse, fordi forfatteren ved, hvordan man kan lette det komplekse emne med ironiske kommentarer.