Nyhedsbrev 4 august 2021

OOC nyhedsbrev

Kære medlemmer og interesserede!

Ny advokat i OOC
Mange har spurgt ind til hvorfor Bjørn Elmquist ikke kan være OOCs advokat mere, og vi kan fortælle at grunden er, at han desværre er blevet uarbejdsdygtig – han kan ikke læse mere. Han blev vaccineret og faldt, sådan er det desværre. Men den gode nyhed er, at nu har vi en ny advokat, Mikkel Kaastrup og det er vi i OOC meget glade for.

The Daily Show
Vi forventer at advokat Mikkel Kaastrup kommer med i The Daily Show og fortæller om OOC sagerne, inden for de nærmeste dage på www.danmarksfriefjernsyn.dk. Så følg med på vores hjemmeside hvor vi sender live (de fleste dage) klokken 9:00.

Se også episoden der indeholder alle de informationer du har fået i dette nyhedsbrev + meget mere her: https://www.twitch.tv/videos/1106624388

Alle redigerede programmer kan findes her: www.danmarksfriefjernsyn.dk/sundhed-livskvalitet_v/the-daily-show/

Rygter
Der går rygter om at OOC ikke har nogen sager, da man ikke kan læse om dem i medierne. Men det er selvfølgelig ikke sandt, men medierne ikke vil skrive om dem. Sagerne kører og vi har syn og skøn i øjeblikket, hvilket betyder at retten tager stilling til om corona er farlig eller fup og svindel. Men kære venner, vores retssag findes men det går langsomt, hvilket er ganske normalt. Sådanne sag kan tage op til 15 år desværre.

Vinder vi sagerne, er næste udfordring at få nyheden ud, for det er ikke åbenlyst at medierne vil bringe en sådan nyhed. Det kræver at DFF bliver stort nok til at nogen følger med i vores udsendelser og ekkoer dem ud i mainstream medierne. Derfor arbejder vi på at bygge DFF op så stationen kan leve op til sit hovedformål: At bringe OOCs informationer og nyheder om corona.

Frivillig?
Husk at vi mangler frivillige i DFF og OOC, så hvis du har lyst til at give en hånd med, så skriv en mail til os med “frivillig” i emnefeltet. DFF søger folk der vil: Redigere videoer og hjemmesider, være værter på live TV, være nyhedsresearchers, skribenter, runnere til optagelser og sekretærarbejde. OOC mangler også folk, specielt til at uddele flyers på gaden, føre medlemslister (sekretær), bygge udstillinger op og meget mere.

Er du interesseret, kan du eventuelt allerede møde os d. 16/8, ved at troppe op på Israles Plads kl 9:00, hvor vi sammen flytter DFF studiet til Halmtorvet, hvor vi har fået tilladelse til at være de næste to måneder.

3 konference
Sidste weekend i august laver vi en 3. corona konference, så husk at følge med når vi sender LIVE og del vores hjemmesideadresse med alle du kender, når vi igen sender videnskab og nyheder ud om den falske corona pandemi, tests og farlige vaxxiner.
Vi ses på www.danmarksfriefjernesyn.dk

Støtte
Vil du være medlem af DFF og støtte vores TV station, vil vi være meget taknemmelige. Du kan blive medlem her: www.danmarksfriefjernsyn.dk/medlemskab-og-donation/


God sommer!


De bedste hilsner

OOCs bestyrelse
Søren, Markus og Mathilde