International corona konference under angreb

Mandag- tirsdag 17-18 maj kl. 9.00-15.00 afholdes ”1st International Conference on COVID-19” i København med deltagelse af en række ledende forskere fra hele verden. Konferencens formål er at bringe den videnskabelige sandhed om corona til verden. 

Blandt de eksperter der har sagt ja til at medvirke i konferencen er Professor Dr Med Sucharit Bhakdi, Prof. Dr. Ulrike Kämmerer, Prof. Dr. Harald Walach, Prof. Dr. Christof Kuhbandner, Professor Dr. Martin Haditsch, Dr. Wolfgang Wodarg, Professor Dr. Dolores Cahill, Dr. Mike Yeadon, Professor Dr. Andreas Sönnichsen, Dr. Reiner Fuellmich, og Dr. Renate Holzeisen

Konferencen er imidlertid kommer under pres, fordi der er kommet trusler om afskedigelse af forskerne, hvis de deltager i konferencen. Konferencens moderator, professor Sucharit Bhakdi fra Tyskland, forfatter til bestselleren ”Corona: False Alarm?”, tager truslerne meget alvorligt, og anbefaler nu forskerne ikke at deltage, fordi han vurderer at det kan få alvorlige følger for dem. 

Konferencen arrangeres af det danske ”Forskningscenter for Livskvalitet” med lægen Søren Ventegodt i spidsen; den er sponseret af OOC – Organisationen til Oplysning om Corona – og bringes live på www.DanmarksFriefjernsyn.dk

Søren Ventegodt siger at konferencen afholdes som planlagt, men at det på nuværende tidspunkt er usikkert hvor mange eksperter der kommer til at deltage.

Original article here: