Nyhedsbrev, d. 26 marts 2021

2021-03-26

Nyhedsbrev fra 

Søren Ventegodt

Kære OOC medlem og andre gode støtter!

RETSSAGERNE

Retssagerne – ca. 57 enkeltsager pakket i 5 retssager om krænkelser af Grundloven mod Mette Frederiksen – går fremad, vi har fået advokatpålæg og jeg har bedt en advokat jeg kender om at hjælpe os. Jeg håber at få advokathjælpen sponseret. 

Det store der er sket er at retten har accepteret at der skal tages stilling til om corona er farlig nok til at berette særlovene. 

DANMARKS FRIE FJERNSYN

Jeg arbejder aktivt med DFF – Danmarks Frie Fjernsyn (se www.DanmarksFrieFjernsyn.dk) – fordi jeg tror at kun hvis den almene befolkning véd, at der er tvivl om corona narrativet kan retten træffe afgørelse imod det almindelige narrativ om den farlige corona.

Derfor er det meget vigtigt for mig at du støtter DFF også, hvis du har mulighed for det. DFF har fået bankkonto og vi behøver penge til at lave en stor DFF udstilling midt i byen, svarende til den OOC-kube som vi har haft stående i centrum af København hele vinteren. Du finder bankkontoen på DFFs side og det koster 200 kr at blive støttemedlem for et år. 

En anden og måske vigtigere måde du kan støtte på er at dele vores udsendelser, opslag og nyheder på DFF siden. Vi laver nyheder, som pt læses af 100 personer. Det måtte jo gerne være 10.000. 

CORONA CONFERENCE

Mit Forskningscenter for Livskvalitet afholder, sammen med DFF, en videnskabelig konference om corona COVID-19. Vi forsøger at komme til bunds i hvad der er sandt og falsk, hvad vi ved og ikke ved om sekvensering, tests og farlighed, og vi forsøger at lade videnskaben svare på spørgsmålet om lockdowns er gavnlige eller om de gør mere skade end gavn – hvad jeg jo tror. Men lad nu videnskaben svare, så vi ikke behøver at mene og gætte længere. 

Professorerne Dolores Cahill og Joav Merrick er i organisations komiteen, så det tegner lovende; jeg har inviteret et internationalt panel af eksperter til at svare på 30 spørgsmål om corona. I’ll keep your posted. 

FLYER

Gør mig nu den store tjeneste at print vores lille flyer og læg den de steder du kommer, så folk kan starte med at tænke over hvordan der kan være en farlig pandemi hvis der ikke er flere der døde i Danmark i 2020 end i 2018 – sådan som statistikken viser. 

KNUS

Stort klem til jer alle

Søren Ventegodt

Formand OOC

PS: Jeg har fødselsdag i dag så ønsk mig lige tillykke!