EN PERUVIANSK DOMSTOL DØMMER GATES, SOROS OG ROCKEFELLER FOR AT “SKABE” CORONAVIRUS


Af Howell Woltz – 11. februar 2021

d. 29 januar, 2021, dømte domstolen Gates, Soros og Rockefeller-familiens medlemmer for at have skabt pandemien for at overtage verdensherredømmet.

Efter at have tabt i underretten appellerede de tiltalte, Gates, Soros og Rockefeller, men de tabte.

Dommerpanelet består af 3 dommere, i Chicha & Pisco Criminal Appeal Chamber i Peru og de fandt at “Bill Gates, George Soros og flere medlemmer af Rockefeller-familien må anses for at være ansvarlige for fremkomsten og spredningen af den kinesiske virus.”

Dommere Tito Gallego, Luis Legia og Tony Changarei konkluderede enstemmigt ud fra beviserne, at Bill Gates, George Soros og Rockefellers (som jo gav os FN og Federal Reserve) – er en del af ”en kriminel elite, der styrer verden , ”Og anses for skyldig i disse strafbare handlinger.

Kriminelle, uden tvivl, men vil de nogensinde blive straffet? Usandsynligt, da du ikke engang hørte om retssagen, gjorde du? Men de skal straffes for deres forbrydelser mod menneskeheden


Dette er ikke noget nyt – det går tilbage The Club of Rome, 1972

Vi rapporterede om denne gruppe og deres onde hensigter den 5. marts 2020 som del 3 af en serie om The Carbon Hoax: Ruling the world with a big lie.

Helt tilbage i 1971 designede grundlæggerne af The Club of Rome et antal ‘fjender’, der bruges som påskud for udryddelse af en stor del af menneskeheden.

“Eliten” mener, at der er for mange af os – men det rigtige antal af dem.
Her er Gates’ far, Soros, Rockefeller – og Dr. Fauci, deres virus-guru – der modtager ‘filantropi’ priser, langt tilbage i 2001

Sir Alexander King skrev, ”Da vi søgte efter en ny fjende til at forene os, kom vi på ideen om, at forurening, truslen om global opvarmning, vandmangel, hungersnød og lignende ville være velegnet…. Alle disse farer er forårsaget af mennesker, og det er kun gennem holdningsændringer og adfærd, at de kan overvindes. ”

“Den virkelige fjende,” tilføjede King, “er menneskeheden selv.” (Grænserne for vækst-1971)

Så hvor mange af ‘os’ planlægger disse eliter at dræbe?
Jeg vil lade et andet stiftende medlem af Club of Rome, Ted Turner, (også milliardær stifter af CNN) svare:

Ted svinger mellem 80-95%, hvilket er over 6,5 milliarder af ‘os’, der skal elimineres. Se videoen her: https://youtu.be/eRIfqxQEdEk

De planlagde dette for 50 år siden

Deres oprindelige plan var som nævnt at bruge ‘global opvarmning’ som påskud, og denne blev lanceret i 1972, i slutningen af en tredive års nedkølingsperiode. De var udmærket klar over, at jorden blot var på nippet til at vende sig mod en varmere periode, baseret på Milankovitch-præcession modellen.

Milankovitchs cyklus viste, at temperaturerne ville stige indtil omkring 2010 – nok tid til at skræmme verden til frivilligt at underkaste sig deres plan (troede de) – men tilstrækkeligt mange mennesker vågnede op til at stoppe dem i stedet for.

Der skete en sjov ting undervejs i denne masse-aflivning – verden begyndte at køles igen, og ikke en eneste af deres dystre forudsigelser er gået i opfyldelse. Samtidig med, at de advarede om stigende havniveauer som følge af global opvarmning og afsmeltning af is ved polerne, købte de alle sammen store luksusejendomme til millioner af dollars ved strandene, et tydeligt udtryk for, at de løj for os gennem 50 år. Da ”the global warming hoax mislykkedes”, måtte de finde på en ny metode.

Så de gik til plan B – de unge (Fauci og Gates) skabte en dødbringende virus … med en endnu mere dødbringende kur

Som vi fortalte dig bare få uger efter denne ‘pandemi’, oplyste vores kilder i Kina, at virussen stammer fra et P-4-laboratorium i Wuhan – som blev finansieret med millioner fra NIH, et amerikansk regering agentur – under ledelse af Dr. Anthony Fauci, medejer af patenterne på både sygdommen, testudstyr og kur.

Du vil sandsynligvis ikke høre det på CNN – men patenterne er offentlige optegnelser, som fsløret af Dr. Judy Mikovits på flere interviews (her er hendes seneste – https://www.youtube.com/watch?v=NJ9ccx0SFhU)

Vi antog, at denne ‘belejlige’ Covid-sygdom lækkede fra P-4-laboratoriet ved et uheld, da ingen ville være så onde at sprede den med vilje, men efter dommen af Gates, Soros og Rockefeller (og familie) ser det nu ud til, at det ’uheldet’ både var forsætligt og planlagt.

Gates gennemførte faktisk en generalprøve på virussens frigivelse den 18. oktober 2019 med FN, The World Economic Forum og Gates Foundation i New York, da Wuhan-virusen stadig var i et reagensglas. (https://gematriaeffect.news/event-201-october-18-2019-coronavirus-patient-zero-december-12-2019-johns-hopkins-and-bill-melinda-gates-foundation/)

World Economic Forum and Gates Foundation kaldte det ‘Event 201’

Interessant timing, ikke? Normale mennesker ville kalde dette ‘bevis’ for deres forestående forbrydelse.

Så generalprøven foregik i midten af oktober, og sygdommen spredtes eller ’undslap’ i november, smittetilfælde registreres i december, og det kommunistiske Kina afholder en superspreder begivenhed med 40.000 familier i Wuhan i januar og sender dem derefter over hele verden fra Hubei-provinsen – til Italien, Spanien, USA, Canada.

‘Det var et uheld’ er ikke en tilstrækkelig forklaring på en sådan velplanlagt begivenhed.

Det eneste sted, hvor ingen beboere i Wuhan fik lov til at rejse hen, var inden for Kinas grænser – hvor motorveje bogstaveligt talt blev blokeret, for at forhindre folk i at flygte; vi rapporterede om det, mens det stod på.

Men vaccinen er her, så alt er godt, ikke?
Forkert. Først og fremmest er dette ikke en ‘vaccine’, da den ikke producerer antistoffer. En vaccine er skabt ved at dyrke sygdommen i et laboratorium og svække den så meget, at den ikke længere er farlig, med lige nok stykker af patogenet til at tvinge kroppen til at reagere og tilskynde immunsystemet til at forsvare sig imod det.

Gates / Fauci Franken-lægemidlet er et mRNA (Messenger RNA) operativsystem, der fortæller at kroppen nu skal skabe visse ‘spike’ proteiner, der foretager grundlæggende ændringer i hver celle i kroppen i løbet af et par uger, da de naturligt kopieres med det nye DNA-program.

Det er ligesom computer software. Hvem kunne nogensinde tænke på det?

Måske Microsoft-fyren?

Ja. Det tror vi. Han er genial – men han er også ond – som vi også har rapporteret i Jeffrey Epstein-logfilerne. Lad mig gentage – Gates er ond.

Gates og Fauci kalder dette et ‘antistofafhængigt forbedringssystem’, som har været mange år under udvikling og er blevet grundigt testet på mink, katte og andre dyr.

Så hvordan fungerede disse tests? Godt, ikke?

I henhold til Gates / Soros / Rockefeller-planen fungerer de godt.

Hvert eneste dyr hidtil er død af blodforgiftning eller hjertestop, når det udsættes for en rigtig SARS-Covid-virus – og ny forsøger regeringer, der bevidst eller ubevidst er medskyldige i forbrydelsen at påtvinge os ”vaccinen” – uden den nødvendige eller påkrævede menneskelige test.

Det lyder skørt, ikke? Gå tilbage og læs Harrys artikel fra 2. februar (https://richardsonpost.com/harryrichardson/20443/dr-lee-merritt-dismantles-covid-19/), eller se denne video:

For dem, der ikke har læst om – eller set hende, så er dette Dr. Lee Merritt. Hendes CV er meget langt, og hun vil forklare, hvordan vaccinen vil dræbe dig langsomt, som en trojansk hest.

Når den næste SARS-Covid kommer til byen, så “udløber” de vaccinerede mennesker hurtigt, så se lige denne video, tak.

Når dine “overherrer” kræver, at du tager Gates / Fauci ‘vaccine’, skal du blot spørge dem, hvordan den skaber antistofferne. Og hvis der hvor du bor er love, som tvinger dig til at tage en ‘vaccine’, kan du nægte det, fordi det ikke er ikke en vaccine.

De kan ikke tvinge dig, fordi det er ikke hvad de påstår det er. I Modernas egen erklæring står der, at det ikke er en ‘vaccine’. Deres hjemmeside indrømmer endda, at det er et biologisk ‘operativsystem’.

Så hvad sker der, hvis du tager Gates / Fauci OS 2.0?

Når den rigtige virus kommer, vil dit immunsystem ikke genkende SARS-Covid sygdommen som en trussel eller forsvare sig imod den, da patogen proteinet allerede findes i hver af dine celler – placeret og replikeret med deres omprogrammering af dit DNA.

Bizart ikke? MRNA har gjort Covid normal i din krop i stedet for at modvirke den.

Så når Covid 21 kommer, vil din krop hurtigt blive overvældet og dø, fordi dit immunsystem aldrig fik signalet. Den var blevet tavs af skuddet.

Men Dr. Fauci sagde, at ‘flokimmunitet’ ville stoppe den!
Ja. CDCs oprindelige skøn var at hvis 6-23% fik sygdommen, ville det skabe flokimmunitet, husker du det?

Så fik vi af vide at det var nødvendigt med 60% eller 70%, og i går hævede Fauci det til, at 90%, af os har brug for vaccinen – det samme antal af os, som de vil dræbe.

Også begravet i MSM-affaldet er et klip, hvor Fauci nu siger: “Vaccination af børnene er nøglen til flokimmunitet.”

Fik du den? De børn, som Fauci sagde sjældent får sygdommen eller transmitterer den?

Nu vil disse onde skiderikker ret faktisk skyde deres MRNA-operativsystem ind i dem?

Det er nu dette skal stoppe. Gates/Fauci-tilgangen til en sygdom er et eksperimentelt biologisk middel, der forhindrer naturlig beskyttelse, ikke en vaccine.

Enhver, der tager imod den – frivilligt eller tvungent – vil opleve alvorlige konsekvenser eller død, når de udsættes for Covid-20, 21, 22 osv.

Forstår du? Hvorfor tror du det hedder Covid-19? Tror du, det er den første? Nej, det er nummer 19!

Deres hurtigt producerede Franken-lægemiddel producerer ikke antistoffer, så det er kriminelt at beskrive den som en vaccine – og ingen kan tvinge dig til at tage en ‘vaccine’, der ikke er en vaccine.

Dr. Simone Gold fra American Frontline Doctors (AFLD) advarer om, at sygdommen kan være dødelig (skønt den bliver mindre dødelig ved hver vært den passerer igennem), og den eneste effektive behandling er forebyggende stoffer som Hydroxychloroquine, zink, D-vitamin, Ivermectin – alt sammen gennemtestede midler.

Tjek AFLDS.com for en komplet liste over rigtige behandlinger. Eller denne schweiziske side der indeholder endnu bedre faktuelle informationer: https://swprs.org/facts-about-covid-19/

I virkeligheden er hjulene på Gates/Fauci-køretøjet faldet af, og det er et vrag

Daily Mail spørger:

“Hvorfor falder COVID-sager? Nye infektioner er faldet 45% i USA og 30% globalt inden for de sidste 3 uger, men eksperter siger, at vaccinen IKKE er den vigtigste årsag, fordi kun 8% af amerikanerne og 13% mennesker over hele verden har modtaget deres første dosis. ”

Og jeg vil tilføje, at vaccinen kun vil øge dødeligheden fra en simpel læsning af den designede mekanisme, der nedlukker immunitet over for fremtidige Covid-SARS udbrud og mutationer.

Verden vågner op til disse dæmoner, der stjæler vores frie valg, vil udrydde os med planlagte pandemier og vacciner, og efterlade planeten med ‘dem’ og lige nok af os til at tjene dem – men den modige appeldomstol i Peru har afsløret dem.

Dette er langt fra første gang onde mænd har tyet til massemord for at realisere deres psykotiske ideer – men det er måske den værste gang. Disse sataniske skabninger søger ikke blot at eliminere en race med genetisk svaghed, de prøver at fjerne alle, på nær dem selv, og nok af os andre til at fodre og tjene dem.

Jeg ser resultaterne af denne form for ondskab hver dag her i Warszawa, Polen, da man i mit nabolag kan se det på hver en gravsten.

2. september 1944. På dette sted blev 13 polske patrioters blod spildt pga. af Hitlers besættere
Forstår du hvad de laver? I stedet for at skyde os i baghovedet, som Soros’ nazistkammerater gjorde i mit nabolag her i Warszawa i 40’erne, frarøver de os vores immunitet over for naturlige sygdomme og lader os dø ‘af naturlige årsager ‘.
Efter min mening er der ingen forskel mellem, hvad Soros, Gates, Fauci og Rockefeller-afskummet har gjort, og hvad Adolf Hitler gjorde mod os for 75 år siden, bortset fra at nazisterne havde modet til at trykke på aftrækkeren og leve med det.

Afskummet udviklede deres eget Auschwitz i en petri-skål på et Fauci-finansieret anlæg i Wuhan, Kina, så de kunne sælge milliarder af infektioner med det ultimative mål at dræbe alle undtagen dem, der skulle overleve for at være deres tjenere.

Her er formlen for overlevelse – tro ikke på noget, der kommer fra de fleste regeringer, fra almindelige medier eller fra regeringernes ‘eksperter’.

Jeg vil vædde en flaske single-malt på at det er en løgn, hvis det kommer fra dem.

Så hvad vil de gøre, når sygdommen går væk som enhver anden influenza jo gør?

Måske fordi Gates, Soros og Rockefellers’ne nu er blevet dømt for denne forbrydelse, ved de at legen er slut?

Så her er mine tre råd:

⦁ Sluk for dit TV

⦁ Fjern de politiske fjolser, der tog penge for at gøre dette mod os, og

⦁ Tænk selv!

Intet, de siger, er sandt, og indtil præsident Trump er genindsat, er intet på plads.

Shit happens. Det er alt, hvad jeg kan sige, undtagen at du ikke skal tage imod dette Franken-lægemiddel, før du ser, hvad der sker i de kommende uger.

Mange af disse mennesker er måske allerede blevet fængslet, og tak til Peru for at være den eneste nation med modet til at dæmme op for denne ondskab ved officielt at dømme et par af dem.

Howell Woltz

The Richardson Post
howell@therichardsonpost.uk


Den tyske domstol i Weimar erklærer nedlukning for forfatningsstridig!

En MILEPÆL af en juridisk afgørelse har en tysk domstol i Weimar erklæret nu, at store dele af delstatens corona-politik – inklusive lockdowns, social distancering, forbud mod at mødes med familiemedlemmer eller til venners sammenkomster, er forfatningsstridig.

Dommeren kaldte lockdowns for en “katastrofalt forkert politisk beslutning, med dramatiske konsekvenser på næsten alle områder af folks liv.”

Dommeren besluttede, at regeringen overtrådte den “ukrænkeligt garanterede menneskelige værdighed” i henhold til grundlæggende tysk lov. Denne betydningsfulde, præjudicielle og befriende beslutning blev afsagt af en domstol i Weimar, den by, som har givet navn til den første tyske republik, Weimar-republikken 1919—1933, der senere blev væltet af nazistregimet.

Hundredtusinder af tyskere har demonstreret i løbet af sommeren og efteråret 2020, nogle demonstranter sammenlignede deres kamp med anti-nazistisk modstand, hvilket fik Tysklands udenrigsminister Heiko Maas til at rejse børster.

En retsmedicinsk analyse af officielle data overbeviste retten om, at den epidemiske situation, der blev brugt til at retfærdiggøre lockdown-lovene, ikke eksisterer. Dommeren besluttede, at regeringen manglede tilstrækkelige juridiske grunde til at indføre begrænsningerne, da der ikke var nogen “epidemisk situation af national betydning.”

Han erklærede, at foranstaltningerne var et angreb på ”grundlaget for vores samfund”.

Dr. Reiner Fuellmich

Dr. Reiner Fuellmich, advokaten, der indledte de første tyske og amerikanske klager og procedurer, sagde:

”Vi anser denne dom for at være ekstraordinær og af grundlæggende betydning. Den kan overføres til alle overtrædelser af Covid19-foranstaltninger. Den kan også overføres til den nuværende nedlukning og alle de gældende coronavirus bestemmelser. Fordi ”antallet af smittetilfælde” er faldende, ligesom antallet af patienter på intensivafdelinger! Dommeren bekræfter dette med en fremragende analyse.”

Kampen mod regeringens diktatoriske overdrivelser og angrebet på borgernes rettigheder og værdighed i et demokrati, vil blive vundet ved domstolene. Afgørelsen er af tyske medier beskrevet som ”politisk eksplosiv”!

Se den originale artikel her: https://ahrp.org/german-court-in-weimar-declares-lockdown-unconstitutional/