Pressemeddelelse fra OOC 29 jan 2021

Retssagen OOC vs statsminister Mette Frederiksen starter i dag.

Påstand: Lockdown, forsamlingsforbud, mundbind mv. er grundlovsstridige.

Ved det første retsmøde i 4 sammenlagte grundlovssager i dag kl. 13.15 fremlægges en 120 siders rapport om corona pandemien udarbejdet af den tyske immunolog professor Dr. Med. Sucharit Bhakdi og læge Søren Ventegodt. Rapporten vedhæftes.

Rapportens konklusion er, at der ikke er nogen corona pandemi, fordi den PCR-test, der har dokumenteret pandemiens eksistens gennem påvisning af virusset SARS-CoV-2, viser forkert. PCR-testen viser, at 0,5-5% (afhængigt af den kemiske sammensætning) af alle tester positivt for COVID-19, men forskningen har vist at samtlige disse positive tests (ved 35 cykler 97%, ved 38 cykler som anvendes i Danmark 99% eller mere) er falsk positive.

Lignende søgsmål med påstand om at PCR-testen er ugyldig, er allerede vundet i Portugal og Holland. Den 21 januar 2021 har WHO selv erkendt at deres anbefalinger har været forkerte, og at PCR testen ikke er gyldig sådan som den anvendes i dag i Danmark. Dette dokumenteres i rapporten.

Vinder OOC retssagen mod statsministeren, falder hele corona pandemien til jorden som videnskabeligt udokumenteret. Dermed er lockdowns, forsamlingsforbud, maskepåbud osv. uberettigede og dermed grundlovsstridige og altså ulovlige, og dette er kernen i de 4 anlagte sager.

På samme måde som pandemien ikke eksisterer, er corona vaccinerne (herunder de mRNA vacciner som anvendes i Danmark) heller ikke videnskabeligt dokumenterede, og de kan derfor ikke anvendes lovligt i Danmark.

Det er professor Sucharit Bhakdi og Søren Ventegodts holdning, at Drostens gruppe, der har udviklet PCR testen for COVID-19 med økonomisk støtte bl.a. af Bill Gates, har vidst, at PCR-testen for COVID-19 var videnskabeligt uredelig. I Tyskland verserer der nu en sag anlagt af advokat Fuellmich mod Drosten netop med denne påstand.

Eftersom PCR testen blev anbefalet af WHO allerede før den var publiceret, mener Bhakdi og Ventegodt også, at WHO er med i bedraget af verden. WHO er ligeledes medfinansieret af Bill Gates, der har doneret en milliard dollars til WHO. Bhakdi og Ventegodt peger på at WHO har vist sig at være korrupt og styret af medicinalindustrien, hvorfor der muligvis også er en stor medicinalindustri bag WHO’s misinformation af verden. I rapporten mistænkes industrien for at medvirke for at fremme deres salg af tests, vacciner og medicinsk udstyr.

Søren Ventegodt har deponeret sin lægeautorisation for at kunne være formand for OOC.


2 Replies to “Pressemeddelelse fra OOC 29 jan 2021”

  1. Peter Nielsen

    Well, godt! Men sådan nogle sager tager lige 10 år, og til den tid har de, som ville score stakkevis af penge, allerede fået, hvad de ville. Og det kan bestemt også tænkes, at der i denne sag vil ske det samme, som skete med retssagerne mod den amerikanske regering ifm. 9/11. Vi må se, hvordan tingene udvikler sig. Hvis de overhovedet gør det.

Comments are closed.