Nyhedsbrev, d. 22 januar 2021

22/1-2021

Kære medlemmer og interesserede

Nyhedsbrev OOC

Vi ved godt I er mange derude der utålmodigt venter på at høre nyt fra vores retssager mod Mette Frederiksen. Det der sker nu er, at vi arbejder på fuld kraft med processkriftet, der skal indleveres, til at dokumentere coronas ufarlighed for retten til d. 29/1. Heldigvis har vi fået hjælp af en række internationale eksperter til at lave et rigtig flot skriv til retten, så vi er derfor optimistiske omkring at vi vinder sagen. Vi føler os altså godt klædt på og vi håber at retten vil holde sig uafhængig af den lovgivende magt og dømme til OOCs fordel.
Men det hele kommer an på om retten stiller sig uafhængig af folketinget, men vi tror på systemet stadig fungerer, for det må vi tro på.

DFF – en ny uafhængig TV station er født
3 af medlemmerne af bestyrelsen i OOC er i fuld gang med at lave en uafhængig tv station for den brede befolkning, der skal bringe samfundsdebatten om gode vigtige emner, herunder selvfølgelig sandheden om corona, tilbage i mediebilledet.

Danmarks Frie Fjernsyn Logo

DFF – Danmarks Frie Fjernsyn – skal vise en række gode, intelligente programmer med ægte, vise og spændende mennesker, der har hjertet på rette sted. Halvdelen af indholdet skal handle om problemer og den anden halvdel om positive løsninger, konstruktiv livsfilosofi og glad livsførelse.

Hvis nogen har lyst til at engagere sig i den nye station, hører vi gerne fra jer. Vi har brug for folk til mange forskellige opgaver, da vi planlægger at have mange programmer og vi vil have gæster live i studiet hver dag. Målet med stationen er at få 100.000 seere på et år, da vi mener det kan få vendt pandemien. Så skriv til os hvis du vil bidrage, og gerne et par ord om hvad du kan og har lyst til.

FUNDRAISING – Vi behøver 200.000 kr. til DFF for at komme godt i gang. Alene det at åbne en bankkonto i DFF koster det 4000kr, så hvis nogen har lyst til at donere penge til det nye projekt, så er vi meget taknemmelige. Mobilpay gerne til OOC 2066 6766, eller til OOCs konto: Kontonummer Reg 9570 Nr 13017522.

God weekend!
P.S. Husk at komme til vores dansedemonstration i morgen på Nytorv fra kl. 18-00!

De bedste hilsner
Søren, Markus, Turid og Mathilde