URGENT ALERT: Doctor Heinrich Fiechtner Warns: ‘It’s a Killer Vaccination’

Rumble — Member of the state parliament in Baden-Württemberg, Dr. Heinrich Fiechtner slammed the German government and media for their endless propaganda, misinformation and fake news concerning the Chinese coronavirus. In an impassioned speech on the floor of the German Parliament, Dr. Fiechtner also warned the public of the dire consequences of the new “killer vaccination” and urged the public to resist the illegal government impositions. Continue reading: https://rairfoundation.com/urgent-alert-mep-dr-heinrich-fiechtner-warns-its-a-killer-vaccination-must-watch/


One Reply to “URGENT ALERT: Doctor Heinrich Fiechtner Warns: ‘It’s a Killer Vaccination’”

 1. Peter

  Mange læger og eksperter er uenigt med WHO og dens netværk, men de bliver censureret hele tiden.

  Dr. James Lyons-Weiler deler i dette uddrag fra Pennsylvania Medical Freedom Conference den 22. oktober 2020 sine bekymringer over de kommende coronavirusvacciner – springet over forsøgsfaser, og hvordan han finder hele vaccinationssystemet “bagud” og korrupt. — Dr. James Lyons-Weiler er præsident og administrerende direktør for Institut for ren og anvendt viden og en forsker med en ph.d. i økologi, evolution og konservering i biologi og en postdoktor i computermolekylærbiologi fra Penn State University.

  https://www.youtube.com/watch?v=OoeCB0MudgA

  Spring over vaccineforsøgsfaser [0:25 – 5:10]

  Tak, repræsentant Metcalfe. Jeg vil takke medierne for at være her, og takke alle online for at dele dette på tværs af alle sociale platforme. Jeg er en objektiv forsker, og jeg har to hovedpunkter, som jeg vil køre hjem.

  Den første er antallet 21%. Jeg vil have dig til at huske dette nummer og skrive det ned. Det er et meget, meget vigtigt tal for dig, hvis du er amerikansk statsborger.

  Den anden ting, og det vil jeg komme til om et øjeblik, den anden ting, som jeg vil sige, er, at jeg ikke er her for at støtte et bestemt lovforslag. Jeg kører en non-profit organisation, og jeg kan ikke sige ja eller nej på min mening. Hvad min personlige mening er, er dæmpet, og det har jeg ikke noget imod.

  Men jeg kan fordømme politiseringen af ??dit helbred. Politisering og kommodisering af de amerikanske borgeres sundhed, Pennsylvania borgers sundhed er ikke en vare. Det er hverken en monetær vare eller en politisk vare, og skam for dig, hvis du har ændret din holdning eller holdt fast i en position i lyset af bevis fra data fra undersøgelser, der fortæller dig, at din holdning er forkert, simpelthen fordi du er uenig med præsident Trump. Skam dig. Du skader folk. Du skader samfundet. Du ødelægger virksomheder. Skam dig.

  Nu da jeg fik det ud, kan jeg tale om noget videnskab. Okay, historisk set har koronavirus, vacciner mod coronavirus haft en frygtelig sikkerhedsrekord. Der er en tilstand kendt som sygdomsforbedring på grund af patogen priming, og dette blev opdaget i vaccinerede dyr og tidligere vaccinesikkerhedsundersøgelser, da de gennemførte vaccinsikkerhedsundersøgelser på dyr på coronavirusvacciner, hvor vaccinerede dyr fik mere alvorlig sygdom efter at være blevet vaccineret, og så da de fik en infektion fra vildtypevaccinen, fik flere dyr alvorlige infektioner, alvorlige tilstande og flere dyr døde.

  I min peer-reviewed forskning, der blev betalt for borgerne i Amerikas Forenede Stater gennem donationer til IPAK, inden udviklingen af ??eventuelle COVID-vacciner, fandt jeg ud af, at alle proteiner i SARS-CoV-2-virusen undtagen et har hvad vi kalder usikre epitoper – højre, som er dele af proteiner, der er i stand til at forårsage immunforhold. Autoimmune tilstande og immunresponser mod proteiner i vores egen krop. Dette er peer-reviewed forskning, og jeg giver gerne pressen en reference efter dette.

  Omkring en tredjedel af de proteiner, der muligvis er målrettet mod autoimmune tilstande af SARS-CoV-2 virale proteiner, enten gennem infektion eller injektion, er målrettet mod immunsystemet. Men fra starten ser det ud til, at denne virus har udviklet evnen til at angribe vores immunsystem som en del af dets sygdomsfremkaldende kapacitet. Denne patogene priming forudsagde jeg i min undersøgelse, hvilke dele af den menneskelige krop sandsynligvis ville blive mest påvirket af patogen priming, og nu bekræfter undersøgelser af medicinske læger af medicinske teams rundt om i verden mine forudsigelser.

  Dette er ikke blot en respiratorisk virus med respiratoriske symptomer. Dette påvirker mange væv i hele kroppen, og der er alvorlig bekymring, hvis du bliver inficeret. Men hvor er den alvorlige bekymring, hvis du vil blive injiceret med de samme proteiner?

  Ikke en eneste, så vidt jeg ved, ikke en enkelt vaccineproducent tog hensyn til min advarsel om at fjerne de usikre epitoper fra vaccinerne, før de formulerede deres vacciner, på trods af at jeg modtog en e-mail til min undersøgelse med en bøn om at overveje at tage disse usikre epitoper ud .

  Din krop har 500 000 peptider i hele dit liv. Coronavirus har noget som 28 proteiner. Hvad er sandsynligheden for, at der vil være mange proteiner, der matcher i små segmenter af immunogene epitoper? Meget høj. Vi har nu resultater fra frontløbervacciner fra disse hybridforsøg, hvor de sprang over dyreforsøgene. FDA i det ignorerede absolut sikkerhedsmargenen i en forbløffende beslutning, besluttede at lade Moderna og andre vaccineproducenter springe det vigtigste trin i vaccinesikkerhed over for coronavirus, som er dyreforsøgene. For at se om der er patogen priming. For at se om denne særlige vaccine eller den særlige vaccine kan forårsage alvorlige problemer gennem patogen priming. Det er utroligt, at FDA traf denne beslutning.

  Og du ved, vi fremsatte denne specifikke anbefaling om, at de gør det, i min undersøgelse, som jeg offentliggjorde. Okay. Det, de laver, er, at de endda sagde, ja, vi behøver ikke at udføre fase 1 menneskelige forsøg og fase to menneskelige forsøg adskilt, vi kombinerer dem sammen. Fordi dette er sådan en forfærdelig epidemi, er vi nødt til at få videnskaben færdig.

  Enogtyve procent [5:11 – 6.12]

  De går glip af en anden mulighed for at finde sikkerhedssignaler, men de fandt dem alligevel. I begyndelsen af ??denne periode, hvor jeg taler, sagde jeg at huske procentdelen 21%. Det eneste enkelt datapunkt, det datum, vi har på, hvor stor en procentdel af patienterne, eksponerede humane patienter, udsat for coronavirusvaccine, har haft alvorlige bivirkninger, er fra Moderna-studiet, og antallet er 21%. 21% af mennesker har alvorlige bivirkninger fra denne vaccine i dette forsøg.

  De andre har endnu ikke offentliggjort deres data til det punkt, hvor vi kan forstå det. Som Dr. New sagde, at de skulle være gennemsigtige, men du ved, jeg er virkelig ked af det, som professionel videnskabsmand og som borger, over at vores folkesundhedsembedsmænd ikke har givet dig det gode ord. Det gode ord, at det nu er helt almindelig rutinemæssig medicinsk behandling at tage sig af en patient med coronavirus.

  Nu dagligdags rutinemæssig medicinsk behandling [6.12 – 10.24]

  Det er absolut kendt, at du ikke skal lægge dem på det fulde ventilatortryk – det var det, der dræbte de fleste mennesker i New York City. Det er absolut kendt, at kortikosteroider nu tager sig af de autoimmune lignende tilstande, som folk oplever, som jeg forudsagde i min undersøgelse. Så de høje forekomster af autoimmunitet fra en behandling, ikke en vaccine, en behandling, en medicinsk behandling, de bruges nu rutinemæssigt i hele USA. Det er også kendt, hvordan man behandler tilfældig koagulopati, som kun kan betragtes som et resultat af noget galt med de virale proteiner, der er i kroppen. Og netop i morges læste jeg i tidsskriftet The Lancet, deres holdning er, at antivirale stoffer generelt er effektive mod coronavirus, COVID-19.

  Offentligheden har brug for at forstå, at titusinder og snart hundreder af tusinder af læger rundt omkring i verden vil slutte sig til mig og andre i fordømmelse af politiseringen af ??coronavirus og folkesundhed generelt, herunder vacciner. Vi er nødt til at forstå, at du ved, vi kommer sammen og er kommet sammen med fælles beslutninger om denne politiske stat for at stå ned på politisering af folkesundheden, stå ned på den, selvom du er en folkesundhedsembedsmand . Du skal først være en videnskabsmand og en kvalificeret til at lede folkesundheden. Og du kan ikke bare gentage og genoplive, hvad CDC har at sige.

  Okay, så nu har vi rigtig gode nyheder. Hvorfor hører vi ikke gode nyheder om behandlinger fra vores folkesundhedsembedsmænd? Skam dem – de holder folk i frygt. Med vilje. Hvorfor? Det er fair nok at spekulere i, at vi måske efter valget vil se en forsvinden af ??deres bekymring over coronavirus.

  Så de mennesker, der gerne vil tilføje koronavirusvaccinemandater til vores samfunds reaktion, skal forstå et par ting. Først og fremmest er det et uforholdsmæssigt stort antal i betragtning af dødeligheden. Hvis du ikke er over 70 år, har du mindre chance for at dø af coronavirus, end du gør af influenza, gudskelov.

  Men hvis du vil give mandat til coronavirusvacciner, skal du forstå, at – hvis du er en læge, hører mig godt – hvis du vil afvise 21% af dine patienter, og det er et lavt tal, er det et lavt boldnummer. Hvis du vil sparke 21% af dine patienter ud af din praksis, vær min gæst, disse patienter har sandsynligvis det bedre uden dig.

  Så estimaterne for dækning, der kræves for at være nødvendige for at beskytte befolkningen mod vaccinebesætningsimmunitet, er, og dette kommer fra Paul Offit på børnehospitalet over i Philadelphia, effektivitetsrater så høje som 50% og dækningshastigheder så høje som 75 %. Pew-rapporten fra den anden dag siger en meningsmåling, at 51% af befolkningen ikke ønsker denne vaccine. De tager det ikke. Ikke bare at de ikke vil være de første til at stille op, de vil ikke tage det. Hvordan skal vi nå op på 75% med kun 51%?

  Nå, vi har brug for en meget mere effektiv coronavirus-vaccine. Det er bydende nødvendigt, at vi ikke diskonterer forudgående immunitet i befolkningen fra tidligere eksponering for coronavirus-lignende vira eller for selve coronavirus. Og hvis du ser på infektions tilfælde, infektion dødelighed, ikke tilfælde dødelighed, hvor du får en diagnose. Du tager symptomerne og asymptomaterne og sætter det sammen. Statistikken, der blev offentliggjort i maj, var mindre end influenza.

  Pressen har lært, at ja, vi får et problem med lange vedvarende antistoffer, men vi har vidst det for coronavirus fra 1990. Det er ikke nyt. Pressen har rapporteret det. Men pressen nu, og tak for at gøre dette, har rapporteret, at vi har hukommelse B-celler og hukommelse T-celler som reaktion på coronavirus, så vores kroppe vil huske, hvordan de skal være immun over for disse coronavirus uden at skulle bære antistoffer mod alt det, vi nogensinde har været udsat for og udtrykker disse proteiner i vores krop hele tiden. Det ville være metabolisk uholdbart, det er ikke, hvordan menneskelige kroppe fungerer. Det er ikke, hvordan pattedyrs kroppe fungerer.

  PCR-test [10:25 – 11.46]

  Så dette mysterium med folkesundhedsembedsmænd, der ikke arbejder for at mindske bekymring, kan kun ses som politisk, og vær venlig at fordømme mig. Vores reaktion på coronavirus har allerede været værre end selve virussen. En terrorist kunne aldrig lykkes så godt med at lukke virksomheder med en bombe i USA som vi har gjort ved denne latterlige unøjagtige test.

  Dr. Sin Hang Lee fra Milford, Connecticut offentliggjorde en undersøgelse, der viste, at de referenceprøver, der bruges til at validere COVID-19-testen, 30% var falske positive. Da han sekventerede PCR-produktet, var 40% falske negativer. Hvad laver vi med PCR-test?

  Og hvis du tester alle i en befolkning med en CT-scanning, vil du finde kræft hos alle, og du vil lave biopsier på alle i en hastighed, hvor du ender med at gøre meget skade. Hver person, der har en falsk positiv sats, når infektionsraterne er lave, og der er noget som to procent aktiv infektion måske maksimalt om året med coronavirus i hele USA lige nu, vi får langt flere falske positive, selvom falsk positiv sats er kun en procent.

  Hvad fører det til? Det fører til kontaktsporing af de 14 personer, som du så i indkøbscentret den anden dag. Du lukker de 14 virksomheder ned. Bombe efter bombe efter bombe efter bombe, der lukker vores økonomi ned. Det er grusomt.

  Udsættelse af børn for ammoniumforbindelser [11:47 – 12.58]

  Og oven på det bringer vi kvaternære ammoniumforbindelser ind i skolerne. Jeg vil stave et navn til dig. H R U B E C. Terry Hrubec. H udtales ikke, Terry Hrubec. Hun undersøgte disse rengøringsmidler, som vi bringer ind i skolerne, og vi sprøjter over skolerne hver dag eller hver uge for at bekæmpe koronavirus. Hun fandt, i mus, neurale rørdefekter med en hastighed på 15% af hvalpene og en reduktion i reproduktionskapaciteten hos både han- og hunmus på 50%. Med disse quat kaldes de quats, slå dem op. Jeg lavede lige en Unbreaking Science-episode. Se på hashtag Unbreaking Science. Jeg interviewede Dr. Hrubec i går.

  Hvad gør vi mod vores børn og udsætter dem for disse rengøringsmidler, der kan lukke deres reproduktion, der kan skade deres immunforsvar, der kan få deres børn i to generationer til at være mindre reproduktivt i stand til i to generationer at have neurale rørdefekter?

  Kig op og tænk på, hvad vi laver. Vores samfund er rodet, fordi vi ikke tænker på de tilsigtede konsekvenser, og vi baserer vores profit-medicinske system på eksternalisering af omkostninger på mennesker som disse familier. Hun bærer omkostningerne, I bærer alle omkostningerne.

  Vaccinskadeprogrammet er korrupt [12.58 – 14.01]

  Lad os bringe ansvar tilbage til vaccineprogrammet i USA.

  Den sidste ting, jeg vil sige, at selve det nationale kompensationsprogram for vaccineskader, mener jeg, er korrupt. Jeg var ekspert i dette program, og jeg sluttede det program, efter at en særlig mester forsøgte at bestikke mig for at ændre mit vidnesbyrd til betaling. Du sætter det på rekordet. Oven i det, sandsynligheden for, at nogen får … du har ingen chance i det nationale vaccineskadekompensationsprogram, fordi du hørte tidligere, bestemmer HHS, hvilke vaccinskader der er reelle.

  HHS er tiltalte i sagen. HHS skriver sin egen billet til, hvad du kan oplade den med. det er som om jeg røver en bank og siger, ”Du kan ikke opkræve noget for at have taget halvtredserne. Jeg skriver reglerne i min egen retssal. ”

  At dette system er så, så baglæns, det er utroligt. Så vær venlig at lave din egen research, slå op på quats, slå op på quacks, slå op på coronavirus.

  Research scientist James Lyons Weiler, PhD

  James Lyons – Weiler, PhD, is President and CEO of The Institute for Pure and Applied Knowledge , Founder of IPAK-EDU.org, and the author of “Cures vs. Profits“, “Environmental and Genetic Causes of Autism“, and “Ebola:An Evolving Story” Dr. Lyons-Weiler has been conducting biomedical research for over 20 years and has 58 peer-reviewed publications. After earning a PhD in Ecology, Evolution & Conservation in Biology, he won an AP Sloan Postdoctoral Fellowship in Computational Molecular Biology at Pennsylvania State University. Prior to founding IPAK and IPAK-EDU, he was a full faculty member at the University of Pittsburgh Cancer Institute, faculty in the Department of Pathology in the School and Medicine at the University of Pittsburgh, and Senior Research Scientist/Scientific Director of the University of Pittsburgh’s Bioinformatics Analysis Core in support of translational research, systems biology, sequence analysis, and the creation of novel algorithmic solutions for the analysis of complex and challenging data.

  https://jameslyonsweiler.com/

Comments are closed.