Dr. Carrie Madej: Human 2.0? A Wake-Up Call To The World


One Reply to “Dr. Carrie Madej: Human 2.0? A Wake-Up Call To The World”

 1. Peter

  Se også videoen på STOP WORLD CONTROL – https://www.stopworldcontrol.com/en

  STOP WORLD CONTROL siger …

  Med fjernsynets og internetets begyndelse så den magthungrige muligheder for massesvind som aldrig før. Dette har fået et nyt niveau af ondskab til at opstå i regeringer og medier. Kraften til at manipulere menneskeheden gennem medier har lokket mange ind i det dybe mørke.

  Disse korrupte mænd glemte dog en ting: ikke alle er dumme. Ikke alle er blinde. Ikke alle er dovne og bange. Flere og flere mennesker over hele verden åbner deres øjne for det alvorlige bedrag, der dækker deres nationer som et tykt tæppe. Med stigningen på Internettet begyndte disse menneskers stemmer at ekko over hele verden, bredere og højere, indtil det blev et rasende brøl, der ikke længere kunne tavles. Frenetisk begyndte de onde at censurere internettet massivt, fjerne tusindvis af tusinder af sociale mediekonti, begrave informative websteder og nedtage titusinder af videoer. Men stemmen er blevet hørt, og menneskeheden er opmærksom.
  Stop verdens kontrol

  Stop World Control er en platform for stemmer fra mange frihedskrigere, som ikke vil blive ført til slagtningen. Det er resultatet af oprigtig forskning og ærlig observation, mens vi klogt forsøger ikke at falde for ubegrundede sammensværgelser.

  Virkeligheden af, hvad der foregår med covid19-pandemien, er så tydelig, at intet ærligt vidne kan benægte den globale kriminalitet, der finder sted.

  Jorden er beregnet til at være et sted for frihed, helhed og glæde for alle mennesker. Enhver styrke, der ønsker at trælbinde menneskeheden og gøre jorden til en stor fængselscelle, vil i sidste ende falde, og de, der har deltaget i disse dæmoniske ordninger, betaler.

  Vi er imod giganter med billioner af dollars, som de bruger til at korrupte verdensledere, sundhedsorganisationer og medier. Den eneste måde, vi kan tage disse magthungrige kriminelle ned, er hvis vi står sammen.

Comments are closed.