The quick test for COVID-19 sold all over the planet is proved to be fake in this video

“Et fagligt funderet eksperiment der analyserer pålideligheden for de hurtigtest, der foretages på verdensplan, som diagnose for en sygdom, hvor virus aldrig er blevet isoleret.
Eksperimentet udføres af videnskabsfolk og eksperter og understøtter både ‘Begæringen om tilbagetrækningen af Corman-Drosten Rapporten’ der danner grundlag for den globale anvendelse af RT-PCR til at identificere, hvilke personer er smittede med SARS-CoV-2 (Covid-19), samt Peer-Review til samme rapport, af samme dato forestået af 22 videnskabsfolk, som identificerer 10 alvorlige fejl ved Corman-Drosten rapporten og der konkluderes, at PCR er helt igennem uegnet som testmetode, fordi teknologien ikke er designet til at blive anvendt som diagnosticering.
Denne video er udsendt 23.12.2020 af prof. Stefano Scoglio en af de 22 ovennævnte videnskabsfolk og analyserer i dette eksperiment troværdigheden ved hurtigtest.”