Portuguese high court rules that the RT-PCR-test for COVID-19 is invalid

Den Portugisisk landsret har afgjort, at RT-PCR-testen er ugyldig til påvisning af COVID-19, da 97% af de positive svar er falsk positive (ved 35 cyklusser) I Danmark bruger vi ifølge Statens Serumsinstitut en test med 38 cyklusser, hvilket gør antallet af falsk positive endnu højere, tæt på 100%. Hermed falder hele grundlaget for corona pandemien væk, alle der døde, døde af noget andet, alle der blev syge blev syge af noget andet, alle der fik senfølger fik dem af noget andet.

Den Portugisiske landsret citerer Jaafar et al. (2020;)og konkluderer: “Hvis nogen testes positive foir COVID-19 af PCR-testen, når der anvendes en tærskel på 35 cyklusser eller højere (hvilet er reglen i de fleste laboratorier i Europa og USA), er sandsynligheden for, at personen er inficeret med COVID-19 <3%, og sandsynligheden for, at resultatet er falsk positivt mindst 97%”

Vi giver dig den videnskab, som domstolen baserede sin afgørelse på her.

more info here