Nyhedsbrev, d. 10 november 2020

10/11-2020

Kære kære medlemmer I OOC!

Jeg kan ikke sige hvor glad jeg er for at have jeres støtte og opbakning I denne tid, hvor jeg går I medierne og kæmper imod den falske corona pandemi, der truer med at berøve os alle vores frihedsrettigheder og undergrave hele vores sociale samværskultur – og kulturen i øvrigt.

Vi bliver alle presset til at leve virtuelt, uden kontakt med hinanden, og i angst for kontakt og nærhed. Det er forfærdeligt.

Men det er ingenting imod de rædsler der kan komme, hvis den nye epidemilov vedtages.

Den er vejen til massiv anvendelse af tvang – vejen til et statsdikatatur hvis eneste rationale er at der er nogen, som er gode nok til at manipulere vores regeringer, og derved kan gøre os alle til patienter og tage vore penge.

I vores kapitalistiske verden er penge det samme som magt. Medicinalindustrien er ved at tage magten i verden. Det kan sammenlignes med krig. Du kan godt sige at vi står ved begyndelse af 3. verdenskrig, der bare foregår igennem manipulation, misinformation, og økonomisk udnyttelse af de dumme og uvidende – desværre er disse dumme og uvidende verdens regeringer. Suk Suk Suk.

Men lad os nu kæmpe imod det så godt vi kan. Vi har stadig en chance hvis alle vi der er vågne hjælper de andre til vågne op.

Det er tid at DU også kommer ind i kampen, at du deler DIN sandhed med verden, at du læner dig ind og tager de kampe der er dine.

Knus og tak for at du er med os

Søren, Formand for OOC

Her er link til min tale i Radio4 i går d. 9/11:

https://www.dropbox.com/s/xk5atdxk1u7cww5/Radio%204%209nov2020.mp3?dl=0

PS!!! Husk at melde dig til Mathilde på 5363 1981, hvis du vil hjælpe med at passe på OOC udstillingen “Frihedens Fakkel” på Nytorv, hvor den står indtil d. 19/11 og fortsættes 2 uger derefter på Højbro Plads tæt på Storkespringvandet. Vi mangler DIG! 🙂

Du må også gerne melde dig til at hjælpe med flytningen af udstillingen d. 19/11.

TAK