OOCs første demonstration: Stop Corona hysteriet!

OOCs første demonstration: Stop Corona hysteriet! Kbh. 2020-05-18
Lørdag d. 16. maj kl. 12.00 gik vores nye forening på gaden for at demonstrere mod regeringens nedlukning af samfundet – lovligt anmeldt til politiet naturligvis. Foreningens synspunkt er, at når Corona COVID-19 nu er vist ikke at være dødelig, og ikke engang farligt, så skal samfundet også åbnes igen med det sammen. Det sker ikke og det er meget mærkeligt og meget beklageligt. Grunden er vel at det er svært for politikerne at gå baglæns og indrømme at de fuldstændigt fejlvurderede situationen. Politikerne WHO selv om alle fagfolk ved at WHO ikke er til at stole på når det kommer til pandemier – det så vi jo under Svineinfluenza pandemien i 2009, hvor WHO blev fundet at være korrupt.
Her er billederne fra demonstration, se også flyer fra demonstrationen andet steds her på siden.

Formand Søren Ventegodt på Rådhuspladsen, hvor han deler flyers ud.

OOCs første banner!
Markus og Mathilde maler banner på Rådhuspladsen
Mathilde Grafströms store Corona udstilling med 50 fotos af København under Corona Krisen
https://www.mathildegrafstrom.com/

OOC flyer til demonstrationen 16 maj 2020 print file

Et par hundrede mennesker deltog i demonstrationen mod regeringens Corona politik, som blev arrangeret af Sammen For Frihed og OOC parallelt.