Skal vi som udgangspunkt tro at COVID-19 er farlig eller ufarlig? Hvilken hypotese skal vi vælge?

i videnskaben går man ud fra en hypotese, som må være den naturlige eller rimelige hypotese. Når det kommer til COVID-19 taler vi om en forkølelsesvirus, som ca. 15% af alle mennesker altid har i kroppen, uden at det medfører sygdom. Normalt kan vi ikke se den. Men takket være Bill Gates’ og WHO’s penge er der udviklet en test der gør virussen synlig (eller mere synlig i det mindste, testen er ikke god). Med det at vi nu kan se virussen og følge dens vandring rundt i verden gør jo ikke at virussen er mere farlig end den plejer at være. Dvs. hypotesen for alle verdens videnskabsfolk er at Corona COVID-19 bare er den helt almindelige, harmløse forkølelsesvirus.

Men nu kommer der så en anden gruppe sammen med WHO, og siger at den er farlig. Hvad bygger de det på? Absolut ingenting. Hvorfor kan man finde på at lave sådan en hypotese? Jo det kan man da, hvis man har interesse i det. Forestil dig at du har udviklet en test. Så vil du da gerne tjene penge på den. Kan du få folk til at tro at den er farlig, kan du også få folk til at købe testen. Så de, der udvikler testen har en enorm interesse i at vælge den hypotese at COVID-19 er farlig. Men de er ikke alene. Testen er udviklet af folk, der også ønsker at sælge vaccine. Og tænk på den fantastiske mulighed at man nu kan skabe en efterspørgsel efter vaccine, ved at få hele verden til at købe ind i den hypotese at COVID-19 er farlig! Og det er de som WHO så klarer. WHO får mere end en halv milliard dollars af medicinalindustriens folk, med Bill Gates som en af de tunge bidragydere. Dermed får WHO interesser i at støtte hypotesen om at COVID-19 er farlig. Men det er jo stadig ikke bevidst, ingen ved det.

Nu kommer politikerne ind i billedet, for nu skal de vælge side. Skal de følge eksperterne der antager at COVID-19 er ufarlig, eller WHO som antager at COVID-19 er farlig? Politikerne argumenterer med at det er godt at være på den sikre side. Men det er fuldstændig meningsløst. Der er hundrede forskellige virus der angriber vores luftveje og de muterer hele tiden. Skal vi lukke samfundet ned hver gang en ny virus kan testes??? Og hvorfor skulle vi gå med på industriens game, hvorfor skulle vi følge WHO i denne galskab? Specielt når vi nu VED at WHO samarbejder med industrien, og når vi nu også VED at WHO har vist sig at være totalt korrupt, så man lader industriens folk sidde i de centrale udvalg, som vi så i 2009 under Svine influenza skandalen???

Når dette må være klart for alle fagpersoner i Danmark og andre steder, hvorfor vælger politikere verden over at følge WHO i den videnskabeligt set forkerte hypotese? En forklaring kunne være at de får “hjælp” til det af den hær af industri-lobbyisters der altid omgiver en moderne regering. Disse giver sig ud for at være eksperter, men de er købt og betalt af industrien, og de råd de giver tjener industrien, ikke nationen. Desværre er det meget begavede mennesker, der ofte er til stor hjælp for både politikere og embedsværk. Og det er en super farlig ting i et demokrati, og noget vi holder alt for lidt øje med.

Så der er mange kræfter der virker ind på en Sundhedsminister, der skal orientere sig og træffe store beslutninger. Og det er åbenlyst at den største kraft her ikke er videnskab og fornuft, men magt og penge. Og det er det vi kritiserer. For verden tager alt for meget skade af det.

Søren Ventegodt
Formand for OOC

PS: Mød op til demonstration mod regeringens håndtering af COVID-19 i dag kl. 12.00 på Københavns Rådhusplads. Du kan også her se Mathilde Grafströms nye kunstudstilling om “København under Corona krisen”. Det er et tankevækkende og sørgeligt syn at se byen gennem Mathildes linse. Et besøg værd, synes jeg.