Mathilde Grafström laver kunst om Corona krisen

På Mathildes hjemmeside www.mathildegrafstrom.com kan du se billeder fra København under Corona krisen. Det er et helt andet København end det vi kender. Vidste man ikke bedre ville man tro at der var tale om en forladt by, en by som Tjernobyl, hvor atomstøv har gjort byen ubeboelig. Der er ingen mennesker, og de få der er taler ikke sammen, interagere ikke. Alle passer sig selv, gemmer sig væk, holder afstand, og holder sig væk. Corona krisen præget af frygt for smitte og frygt for hinanden har ødelagt den Københavnske samværskultur. Men mere end det, de få ting der stadig fungerer, som tog, busser og metroer, bliver ikke brugt længere. For folk er for bange for at være tæt på hinanden til at de kan køre i metro sammen. Mathilde forbereder en ny udstilling om Corona krisen, Indtil den kan ses i byen kan den ses på nettet. ’

OOC har anmeldt demonstration til Politiet d. 16 maj kl. 1200 på Rådhuspladen – på samme tidspunkt som ”Sammen for Frihed” har demonstration, så vi på den måde kan være mange nok til at være synlige på pladsen. En jurist vil forklare hvorfor nedlukningen af samfundet er i strid med Grundloven. Herefter går vi sammen til Christiansborg.

OOC demonstrerer under parolen ”Stop Corona Hysteriet” – og henviser til dokumentationen på www.coronawhistleblower.org der viser at dødeligheden af COVID-19 er forsvindende lille (0,01% eller mindre), og dermed så lille, at samfundsnedlukningen helt sikkert ikke er fagligt ubegrundet. Et stort antal obduktioner i Hamburg har ført til konklusionen, at der slet ikke er nogen dødelighed ved korona, hvorfor smitteangsten som Sundhedsstyrelsens Corona-skrækkampagne har skabt, heller ikke er begrundet. Der er ganske enkelt ingen væsentlig fare ved at blive smittet med COVID-19: der er nemlig tale om en almindelig forkølelse som WHO har gjort til et farligt monster.